top of page

Jul, jul strålande jul, konsert på torsdag i Frölunda!

Så var det december och adventstiden är här, så mysigt! Jag tycker så mycket om den här tiden på året med mycket umgänge, förväntan och massor med härlig musik!

Julkonsert på Västerträffen på torsdag 7/12 kl. 12.30 för er som vill komma och lyssna!

Jag och Lowe var ju i Karlsborg och Hjo i slutet på november och det var två lyckade konserter, framförallt kändes det speciellt att komma tillbaka till Hjo där jag studerade musik efter gymnasiet. Det var en hel del känslor och tankar som dök upp när jag promenerade igenom den lilla staden och besökte folkhögskolan efter alla dessa år. Det var en stor glädje att få möta gamla skolkamrater och lärare igen!


negar zarassi, lowe pettersson, sångglädje, sopran, konsert, pianist, musikal, visa, operett, opera, jazz

Och så var jag ju i Malmö för att medverka i Patrik Jarlestams nyskriva verk “Hjärtats hem”. Det blev en fin stund och flera i publiken uttryckte stor uppskattning efter konserten, musiken berörde djupt. Det var texter på kurdiska, persiska och svenska med temat flykt och stycket är komponerat för stråkkvartett, orgel och sång. Vi som medverkade var jag på sång, Minervakvartetten och Carl Markman på orgel. Jag hoppas att det blir tillfälle att framföra det fler gånger!


Foto Bi Svanberg



sopran, negar zarassi, hjärtats hem, patrik jarlestam, malmö, flykt, persiska, kurdiska, svenska

Nu närmast så är det konsert på Västerträffen på torsdag kl. 12.30 och dagen därpå åker jag med GRACE till Malmö för att underhålla för ett företag på deras julfest!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page