Behind the scenes på Talang!

Se gärna detta inslag om Persia’s got Talent som gjordes inför inspelningen av semifinalen, det är Fredrik Ralstrand som har gjort inslaget och vi får reda på vad som händer i själva produktionsdelen, men också en intrevju med mig där jag berättar lite om mina tankar kring min medverkan. Ni får även en sneak peak på själva framträdande som visas i sin helhet på fredag kl. 19.30 via Youtube eller direkt på MBC Persia 🙂 Med mig på scen har jag Martin Crommert!

https://www.youtube.com/channel/UC55IAn14LqbyY3BKu9F0hZw

https://www.youtube.com/channel/UCzH_7hfL6Jd1H0WpNO_eryQ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s