GRACE!

Igår var det första musikaliska repet tillsammans med gruppen GRACE! och äntligen är vi igång! Gruppen består av sex sångerskor, vi har alla olika bakgrund och kombinationen av de olika stilarna är rätt fräck, vi sjunger allt från ABBA till Habanera ur Carmen till Soul. Jag tror verkligen på det här och det ska bli spännande att se hur det utvecklas. Vi är ju fortfarande i stargroparna men det känns väldigt positivt än så länge och vi har redan 2 spelningar inbokade, den 25/5 och 1/6 på Stadshotellet i Skövde. Här kommer en bild på oss  divor!

 

4 tankar om “GRACE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s