En magisk afton på Operaball i Oslo!

Wow, vilken kväll det var igår! Fullspäckad med musik och uppträdanden i en miljö som var helt otroligt fin. Kvällen började i Oslo Universitets nyrenoverade aula och fortsatte sedan med fackeltåg, häst och vagn till Gamle Logen där Oslo symfoniorkester ackompanjerade de vackert utklädda och maskerade gästerna till menuett, vals och gavotte. Dessutom bjöds det på små kammarkonserter i olika delar av huset med blandad repertoar av klassiska sångare och musiker under hela kvällen! Jag var med och sjöng 2 Rachmaninov sånger på den stora utsålda konserten i aulan, ackompanjerad av Aksel Kolstad som också var konferencier, ett jobb som han skötte utmärkt med sin galna humor och spontanitet! Vi spelade också några sånger senare på kvällen och även där var det fullt av folk. Det är ett nöje att sjunga med honom och jag ser fram emot våra framtida projekt 🙂

När vi kom fram till Gamle Logen kändes det som att vara med i en saga, overkligt på något sätt med musiken, kläderna, kristallkronorna och den speciella stämningen. Jag längtar redan till nästa år!

Kolla in Aksels inlägg:

http://akselkolstad.blogspot.com/2012/02/off-to-new-york-after-craaazy-week.html

2 tankar om “En magisk afton på Operaball i Oslo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s