Börjar närma sig slutfasen av ”Barnet och leksakerna”s repetitioner

Tiden springer iväg! Dag och natt har jag musiken och dramatiken i huvudet och nu börjar det likna något. Det är på sätt och vis ganska irriterande att vakna mitt i natten och ligga och fundera på om jag ska gå två steg åt vänster eller sjunga si eller så på ett visst ställe, men min erfarenhet har lärt mig att det är en del av processen och helt enkelt bara acceptera det och försöka somna om 🙂 Vi har nu hunnit igenom ett antal genomdrag och jag börjar längta till nästa veckas premiär!

Idag ska jag försöka komma ihåg att ta med mig en kamera så att jag kan lägga upp bilder på alla fina kollegor, scenen och den lilla orkestern.

Min sångpedagog är också här nu så jag varvar rep med lektioner, och nästa helg så åker jag till Oslo för att sjunga med Aksel Kolstad på http://operaballet.no/ vilket ska bli super kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s