Vilken konsert det blev igår! Ikväll Zonta International

Ikväll sjunger jag för kvinnoföreningen Zonta, de har sin årliga julfest och jag är inbjuden för sjunga några sånger, men även berätta lite om opera som konstform. Här kommer en text från deras hemsida:

”Under 90 år har Zonta International arbetat för att främja kvinnors ställning över hela världen genom ett internationellt kamratskap och kvinnor som delar ett gemensamt engagemang för att främja och skydda kvinnors rättigheter.”

Gårdagens konsert i Annedalskyrkan var fantastisk! Det är en sån stämning på den här konserten med alla människor som trängs bland bänkraderna i kyrkan. Jag njöt verkligen varenda sekund av att sjunga solo, i kören och av att bara titta på alla människor som var där. Gildas aria satt som den skulle och jag är glad att jag valde att sjunga den då jag ska provsjunga med den nästa vecka. Jag längar redan till nästa års stora julkonsert 🙂

En tanke på “Vilken konsert det blev igår! Ikväll Zonta International

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s