Länk till artikeln i Smålands Folkblad

Gårdagens konsert gick bra, både jag och Valentina gav järnet och jag tror att det blev den bästa konserten hittills. Det blev en fin avslutning på den här sommarens rysk-svensk samarbete 😉

Här kommer en länk till artikeln i Smålands Folkblad.

http://smalandsfolkblad.etc.se/n%C3%B6je/stor-r%C3%B6st-till-m%C3%A5nsarp

Jag blev lite chockad i söndags när jag lätt nyvaken kom ner till köket och fick se mig själv i super format på köksbordet! Jag tycker att artikeln var bra skriven och journalisten Thomas Jokiniemi fick med det mesta. Enda felet är väl att jag är gift och inte sambo…hehe.

Idag tar jag igen mig lite grann och förbereder mig inför veckans rep. På söndag är det uppträdande på Varbergs fästning vid ett privat event och sedan på tisdagen den 12 juli konsert i Annedals kyrkan med kära Bo Urban Nordgren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s