Stockholm-Göteborg-Karlskrona

En kort uppdatering innan jag drar vidare söderut i detta avlånga land! Gårdagens provsjungning gick bra, jag är nöjd med min insats. Tekniskt och musikaliskt fungerade det fint, det enda som jag tyckte saknades en del var min super säkra drottninglika utstrålning…antar att det kommer att ta ett tag innan provsjungningar känns som en baggis 😉

Idag ska jag iväg och sjunga på 50 års kalas, sen kan jag ha en lugn helg och jag ska försöka njuta av våren i Karlskrona. Det har varit ganska mycket sista veckan och det känns välbehövligt med en paus. Det är ju Valborg på lördag, får se om jag hitar någon eld att titta på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s