Provsjungning på Folkoperan som Cleopatra

Idag bär det av till hufvudstaden igen, känns som att jag åker fram och tillbaka mest hela tiden! Imorgon är det provsjungning för Folkoperan och jag söker alltså rollen som Cleopatra i Händels opera ”Julius Caesar”. Jag har ju inte gjort så många roll sökningar hittills men nu vet jag åtminstonde att jag är helt rätt som typ och röst, sen om dom gillar mig är ju en annan sak 😉

Imorgon tänkte jag förbereda mig genom att gå omkring med en bok på huvudet, det känns som att att jag måste få till hållningen och gestiken för att få in den rätta känslan. Hon var verkligen en kvinna med mycket makt och det måste synas på mig. Det finns inget ursäktande hos henne, så jag vill ta mycket plats mentalt och fysiskt på scenen.

Efter förra veckans super sånglektioner så hoppas jag att rösten funkar som den ska och att jag under tiden jag sjunger är fokuserad, men att jag också kan ha kul och njuta av det hela.

Det blir ingen lång vistelse utan jag är hemma igen på torsdag kväll, men på fredag bär det iväg till Karlskrona för att  sjunga 50 års kalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s