Sol i sinnet och vår i Berlin

Nu är jag hemma igen! Det var varmt och skönt i Berlin och jag trivdes bara med att vara där och promenera omkring. Audition gick super bra, äntligen är jag nöjd efter en uppsjunging. Jag var i bra form röstmässigt och jag hade också väldigt kul medan jag sjöng. Det hjälpte att ha ett fokus; att ha kul, och jag kände tydligt hur mycket jag älskar att sjunga.

Efteråt så sa dom att dom gillade min röst och typ, att jag hade fin utstrålning, MEN att min talade tyska måste bli bättre. Det som gladde mig var att dom även talade om ett jobb som skulle passa mig men att det fanns krav att kunna tala flytande, och där är jag ju inte riktigt ännu…!

På ett sätt så märker jag ändå att jag förstår mycker mer nu än när jag var i Hamburg, hela denna konversation hölls i princip på tyska och jag förstod ju faktiskt. Vet inte riktigt hur jag ska få igång mitt eget tal här hemma i Sverige, får fundera på det lite grann.

I vilket fall som helst så är jag glad, det viktigaste för mig var att jag kunde sjunga och nu vet jag att jag även i en så pressad situation kan leverera något bra!

4 tankar om “Sol i sinnet och vår i Berlin

  1. Åh så glad jag är för din skull!
    Smyg in på universitetet, hitta en tysk utbytesstudent och bli bästa vän med han/henne så är det bara att köra hårt med tyskan! Lycka till 🙂

  2. Det var väldigt KUL att du hade KUL och kände KUL… alla dessa känslor är KUL att ha.. särskild när man a i en främande mark, men känd ändå, du har varit där flera gånger tidigare, Jag är glad över hela resan och önska dig lycka till med tyskan, du behöver inte köra hårt, du är en språkbegåvad typ, litte extra uppmärksamhet till språket, lyfter dig up i betydlig högre nivå!! Glöm inte att du redan har tillgång till så många språk och de är betydligt värdefull i sammanhanget…
    KULA KUL typ,
    ghaased

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s