Konsert i Kungsbacka

Imorgon har jag konsert i Kungsbacka på kulturhuset Fyren kl. 12.15 tillsammans med pianisten  Mikael Kjellgren. Det blir ett ganska maffigt romantiskt program med Rachmaninov, Puccini, Bizet och Donizetti. Bra sätt att börja helgen på!

Lunchkonsert Kungsbacka 4 feb

Här kommmer bilder på mig och Mikael från i somras, det var efter en spelning på Marstrand, vi hade ett uselt elpiano och dessutom helt fel förstärkare och ingen pedal. Mikael var väl inte direkt nöjd men här ser han i  alla fall glad ut 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s