Hamburg here I come!

Ett kort inlägg nu på morgonen innan jag åker. Väskan är nästan packad och jag vet vart jag har passet. Lite resfeber har jag allt…!

Igår var en dag då jag kunde slappna av och jag förstår att min hals försökt ge tecken till mig eftersom jag igår kväll hade ont från axeln hela vägen upp till örat, antagligen en överansträngning och muskerna har krampat ihop. Som tur är har jag två dagar nu när jag kan ladda batterierna och upptäcka Hamburg i min egen takt innan provsjungningen på tis eftermiddag.

Nu pirrar det i magen! Here we goooooo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s